7 érv az online tánctanulás mellett! - Coba Dance
2020-12-27 16:25:35

7 érv az online tánctanulás mellett!

Online táncot tanulni, vagy bármilyen edzésformát végezni épp olyan nehéz, mint amennyire kényelmesnek hangzik. Nincs melletted a barátod/barátnőd, akivel jó újra találkozni, aki magával húz, ha éppen nincs kedved edzésre menni. Nem kapsz azonnali visszajelzést a tanárodtól, ami plusz motivációt jelenthetne. Bár mindezek hiányában időnként nehéz belevágni, és átváltani az online platformra, mégis számos előnye van! Most 7 ésszerű érvet sorakoztatunk fel az online táncoktatás mellett:

 

  1. Nem vagy időhöz kötve! Az online, és nem élő oktatás előnye, hogy rugalmas. Rugalmasan alkalmazkodik az életedhez. A COBA táncoktató videóit, akkor kezded el, mikor számodra a legmegfelelőbb. Ha napi 30 percet tudsz fele foglalkozni, akkor az egy tartalmas fél óra lesz azon a napon, és másnap bármikor folytathatod, ahonnan abbahagytad.

 

  1. Megszűnik a távolság! Te hányszor gondoltál már arra, hogy ha egy városban élnék kedvenc koreográfusommal, akkor biztosan járnék az órájára? Az online táncoktatásban nincsenek távolságok. Ugyanúgy részt vehettek a fővárosi, mint a vidéki tánciskolák képviselőinek táncóráin.

 

  1. Gyorsabb fejlődési lehetőség. Sokkal több stílussal és tanítási stílussal találkozhattok, ami elősegíti a gyorsabb fejlődéseteket. Minél több különböző személyiségű koreográfustól fogtok tanulni, annál könnyebben fogjátok elsajátítani más, eddig ismeretlen tanárok óráit. Egyre könnyebben fognak menni a workshop-szerű órák. A stílusok közül ezekkel ismerkedhettek meg a COBA-n: oldschool hip-hop, house dance, wacking, locking, girly/heels, open choreo, TikTok. A COBA Dance honlapjára folyamatosan kerülnek fel az újabb stílusokat képviselő tanárok táncoktató videói.

 

  1. Bármikor átismételheted! Egy kattintással újra átismételhetsz egy-egy egységet olyan tempóban, amilyenben szükségesnek érzed azt, akár többször egymás után.

 

  1. Lassíts a tempón! Tanítás közben lehetőséged van lelassítani az oktatást, ha gyorsnak találod a tempót.

 

  1. Költséghatékony. Az online táncórák havi előfizetése kedvezőbb, mint a fizikai táncórák havi díja. Ráadásul ezen az áron számos, folyamatosan növekvő számú hip-hop és más stílusú táncórákhoz férsz hozzá. Ennek ellenére arra szeretnénk buzdítani, hogy az online táncoktatást tekintsd kiegészítésként, nem pedig helyettesítésként. 

 

  1. Kortalan. Kérlek, sose érezd magad túl idősnek arra, hogy elkezdj valamit. Az online táncoktatás előnye, hogy nem kell nálad fiatalabbakkal elkezdeni táncolni, ami akár kellemetlenséget is okozhat neked. Itt csak te vagy, és a tanár.

 

Az online táncoktatás tehát nem csak kényelmes, hanem praktikus és hasznos. A COBA online táncstúdió most lehetőséget ad neked minezen előnyökre. Regisztrálj,és próbálj ki egy órát ingyen! Ráadásul most bevezető áron kiválthatod havi vagy féléves előfizetésedet, ha az oldal elnyerte tetszésedet!

 

Táncolj, amikor és ahol csak akarsz!