Funkciók, amik megkönnyítik a tánctanulást a COBA-n - Coba Dance
2020-12-30 20:17:09

Funkciók, amik megkönnyítik a tánctanulást a COBA-n

A COBA táncoktató videóinál számos funkció áll rendelkezésedre, amelyek alkalmazása segíti, sőt megkönnyítheti a koreográfiák elsajátítását. Éppen emiatt nyugodtan próbálkozz a szintednél erősebb tánccal, hiszen visszaismételheted az egyes részeket, bármikor tarthatsz szünetet, vagy akár le is lassíthatod a videót. Nézzük pontról pontra a lehetőségeket:

 

1. Tükrözés

Minden táncoktató videónál azt tanácsoljuk, hogy rögtön a tükrözés opcióval kezdd. Ekkor úgy fogod látni a tanárt és a segítőket, mint mikor tükörből tanulsz, ők lesznek a tükörképed. 

2. Lassítás

A táncoktató videókat bármikor lelassíthatod, ha gyorsnak találod a tempót. 

 

3. Egységekre bontás

A COBA táncoktató videói egységekre, és azon belül részekre van bontva. Ezek a részek egymás után következnek, ha tanulod a táncot, azonban bármikor lehetőséged van egyes részeket újra megnézni, újra gyakorolni. Ha úgy érzed több számolásra van szükséged, akkor nézd meg többször adott rész lassú, közepes vagy tempó számolását. 

 

4. Ismétlési lehetőség

Az ismétlési lehetőség hasonlít az egységek visszanézésére, itt azonban nem az általunk előre megadott részeket nézheted vissza, hanem te magad jelölheted ki azt a részt (elejét és végét), amit leállításig folyamatosan ismétel.

 

5. Többszöri tanulási lehetőség

A weboldal belépés után első helyen mutatja neked azokat a koreográfiákat, amelyeket elkezdtél, de még nem fejezted be. Ezeket onnan folytathatod, ahonnan abbahagytad, így rugalmasan annyit időt töltesz a tánccal egy nap, amennyi belefér az idődbe.